Jan Punčochář

Jan Punčochář

Moderátor/Moderátorka   (TV Prima)

Nechte si zasílat (1x denně) na Váš email souhrn všech článků, které byly publikovány o tomto moderátorovi/moderátorce na internetu. Sledovány jsou nejen oficiální informační zdroje, ale i např. osobní web-blogy. Dozvíte se tak opravdu veškeré novinky.

 
Chci dostávat
na můj email

Novinky

 Články 1-30 z celkových 137, jdi na   První  Předchozí 1  2  3  4  5  Další  Poslední   stránku.

Titul Zlatý kuchař obhájil Jan Punčochář

11. 5. 2017 21:02 zobrazit článek
Ve čtvrtém ročníku ankety Zlatý kuchař, kterou vyhlašuje redakce časopisu Gastro&Hotel profi revue, obhájil své vítězství Jan Punčochář z pražské restaurace Grand Cru Restaurant. Výsledky vyhlásili organizátoři na pražské Novotného lávce.

Špičková gastronomie Jana Punčocháře v Grand Cru

15. 12. 2016 3:03 zobrazit článek
Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém prostředí barokního domku vzdáleného jen pár metrů od pražského Petrského náměstí. Za ochutnání stojí skvostné srnčí kolínko i mléčné telecí s kaparovou omáčkou.

Zkuste marinovaného lososa bez pečení

13. 12. 2016 0:48 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář připravil lososa jednoduše v marinádě. Zkuste tento jednoduchý pokrm také.

Znojemský hudební festival láká na neotřelé spojení Mozarta a vysoké gastronomie

14. 7. 2016 15:00 zobrazit článek
Hudební festival Znojmo, který se koná od 7. do 24. července v historickém centru města a jeho okolí, se letos zaměřil na hudbu W. A. Mozarta. Kromě působivého hudebního zážitku a tradičních regionálních lákadel nově přichází se zážitkovým gourmet koncertem na vranovském zámku s názvem Hostina pro Mozarta. Tematické menu k hudbě připraví šéfkuchař Jan Punčochář.

Zlín chystá první ročník Food Festivalu, v září dorazí i Pohlreich

8. 7. 2016 16:10 zobrazit článek
Přehlídka dobrého jídla a pití pod širým nebem se z Olomouce rozšíří i do Zlína. Garden Food Festival oživí na začátku září zlínský zámek a okolní park. Jeho hvězdami budou šéfkuchaři v čele se Zdeňkem Pohlreichem a Janem Punčochářem, představí se i špičkové lokální restaurace. Další články k tématu:

Jakub Čebiš provozním manažerem Grand Cru Restaurant & Bar

11. 3. 2016 11:15 zobrazit článek
Novým provozním manažerem Grand Cru Restaurant & Bar se stal Jakub Čebiš, který doposud v restauraci Grand Cru pracoval jako head sommelier po boku Jana Punčocháře, jednoho z nejlepších šéfkuchařů u nás.

Výsledky výzkumu zveřejněné v Senátu: nedostatek pitné vody vnímá veřejnost jako velký problém

25. 2. 2016 16:43 zobrazit článek
Ve středu 24. února 2016 se konala pod záštitou místopředsedy Senátu PČR Ivo Bárka a senátora Jiřího Buriana v Senátu tisková konference na téma „Riziko nedostatku pitné vody“. Jan Řehák z firmy Ad#Hackers na ní prezentoval výsledky prvního výzkumu veřejného mínění za použití metody sociální rezonance. Iniciátorem a zadavatelem výzkumu byla právě tato firma ve spolupráci s Newton media a agenturou STEM/MARK. Odborným garantem byl Pavel Punčochář z Ministerstva zemědělství ČR.

Multiplex 4 začal těsně po půlnoci šířit vysílání regionální stanice RTM+ [aktualita]

1. 2. 2016 10:54 zobrazit článek
UVNITŘ POKRYTÍ – Spuštění nám potvrdil výkonný ředitel Jan Punčochář. Lokální stanice je tak nyní zachytitelná nejen v Liberci a Jablonci nad Nisou, ale nově i ve značné části severních Čech. Společnost Digital Broadcasting, s. r. o. ostravského podnikatele Radima Pařízka se na počátku roku 2012 stala provozovatelem čtvrtého zemského digitálního multiplexu (MUX4), označovaného také jako Vysílací síť č. 4, a před koncem roku 2013 dosáhla pokrytí 95,5 % obyvatel.

Vaření je odrazem osobnosti, říká michelinský šéfkuchař Cristiano Tomei [Rozhovor]

28. 2. 2017 1:41 zobrazit článek
V pražské restauraci Grand Cru se ode dneška budou nabízet exkluzivní pokrmy, které uvaří Cristiano Tomei, italský kuchař uznávaný po celém světě. Co všechno vám s šéfkuchařem Janem Punčochářem naservírují? Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář už dnes večer pár kroků od pražského Petrského náměstí přivítá vzácného hosta. Bude jím celosvětově uznávaný italský šéfkuchař Cristiano Tomei, porotce italské verze soutěže MasterChef, majitel a šéfkuchař toskánské restaurace L'Imbuto, která v roce 2014 získala svou první Michelinskou hvězdu. Společně budou po následující tři večery vařit ta nejvybranější jídla a speciality, o kterým se vám ani nesnilo. „Cristiana jsem poznal na loňských cestách po Toskánsku. Od prvního setkání působil nesmírně sympaticky a trochu umělecky bláznivě v tom nejlepším slova smyslu,“ říká Jan Punčochář, kterého jsme se ptali, proč Cristiana pozval a co všechno mají v plánu. S jakými očekáváními přijíždí temperamentní Ital do Čech a co si myslí o mladých amatérských kuchařích?

U štědrovečerní večeře nesmí chybět bramborový salát, zkuste ho s domácí majonézou

23. 12. 2016 9:05 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář nám předvedl, jak se dělá vynikající bramborový salát s domácí majonézou.

Vyzkoušejte letos rybí polévku a kapra na víně podle Jana Punčocháře

18. 12. 2016 1:55 zobrazit článek
Kapr je v Česku tradičním vánočním jídlem, ale jinak žebříčky popularity neláme. Navíc není zrovna vhodný na smažení, protože se v trojobalu zcela ztratí chuť masa a změní se v kaši. Šéfkuchař Jan Punčochář nám proto předvedl recept na kapra na víně, který se bude ke štědrovečerní tabuli skvěle hodit. Další články k tématu:

Vizionářská kuchyně Jana Punčocháře v Grand Cru

26. 11. 2015 1:56 zobrazit článek
Kuchyně Jana Punčocháře má nezaměnitelný styl. Pracuje se sezonními produkty nejvyšší kvality, které skládá na talíři v odvážných chuťových variacích. A díky tomu posouvá Grand Cru mezi pražskou gastronomickou elitu...

Domácí kachní paštika od šéfkuchaře Jana Punčocháře

26. 11. 2015 10:32 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář přichystal jednoduchý recept na domácí kachní paštiku. Zkuste tuto pochoutku s chlebem a okurkou.

Domácí kachní paštika od šéfkuchaře Jana Punčocháře

25. 11. 2015 23:08 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář přichystal jednoduchý recept na domácí kachní paštiku. Zkuste tuto pochoutku s chlebem a okurkou.

Carpaccio z hovězí svíčkové podle šéfluchaře Jana Punčocháře

24. 11. 2015 18:08 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář připravil carpaccio z hovězí svíčkové. Tento jednoduchý recept si můžete doma připravit za pár minut.

Nejlepší šéfkuchaři představí své gastroumění na Chef Time Fest 2016

19. 11. 2015 18:15 zobrazit článek
Špičkové degustace připraví pro návštěvníky Chef Time Fest 2016 dvě desítky nejlepších českých kuchařů. Budou mezi nimi třeba Jan Punčochář, Miroslav Kalina, Marek Raditsch nebo Jan Kvasnička. Přijede i držitel dvou michelinských hvězd, belgický šéfkuchař Filip Claeys.

DVTV 21. 9. 2015: Pelta o Berbrovi a Limberském, kvalita českých restaurací

21. 9. 2015 22:41 zobrazit článek
Předseda FAČR Miroslav Pelta popsal, proč se chování fotbalisty Limberského neslučuje s reprezentací; šéfkuchař Jan Punčochář o tom, proč je pro české restaurace těžší získat michelinskou hvězdu

Drtinová Veselovský TV 21. 9. 2015: Témata dne

21. 9. 2015 19:39 zobrazit článek
Předseda FAČR Miroslav Pelta popsal, proč se chování fotbalisty Limberského neslučuje s reprezentací; šéfkuchař Jan Punčochář o tom, proč je pro české restaurace těžší získat michelinskou hvězdu

Rakousko-česká radost

2. 11. 2015 12:17 zobrazit článek
Šéfkuchař Jan Punčochář na dálku vaří i v Popovičkách. Vyplatí se sem zajet

Carpaccio z hovězí svíčkové podle šéfluchaře Jana Punčocháře

24. 11. 2015 18:08 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář připravil carpaccio z hovězí svíčkové. Tento jednoduchý recept zabere jen pár minut.

Vyzkoušejte letos rybí polévku a kapra na víně podle Jana Punčocháře

18. 12. 2016 0:40 zobrazit článek
Kapr je v Česku tradičním vánočním jídlem, ale jinak žebříčky popularity neláme. Navíc není zrovna vhodný na smažení, protože se v trojobalu zcela ztratí chuť masa a změní se v kaši. Šéfkuchař Jan Punčochář nám proto předvedl recept na kapra na víně, který se bude ke štědrovečerní tabuli skvěle hodit. Další články k tématu:

Luxusní houbový kuba podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

17. 12. 2016 3:13 zobrazit článek
Houbový kuba je klasické české vánoční jídlo, na které se však v některých domácnostech zapomíná. Je to velká škoda, protože tradiční recept rozhodně není zastaralý. O své tipy na tuto pochoutku se s námi podělil uznávaný šéfkuchař Jan Punčochář. Další články k tématu:

Luxusní houbový kuba podle šéfkuchaře Jana Punčocháře

17. 12. 2016 1:47 zobrazit článek
Houbový kuba je klasické české vánoční jídlo, na které se však v některých domácnostech zapomíná. Je to velká škoda, protože tradiční recept rozhodně není zastaralý. O své tipy na tuto pochoutku se s námi podělil uznávaný šéfkuchař Jan Punčochář. Další články k tématu:

Ochutnejte tradiční vánoční pokrm: houbového kubu

22. 12. 2016 10:05 zobrazit článek
Šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář nám ukázal, jak se připravuje tradiční vánoční pokrm. Houbovo-kroupový kuba vás na Vánoce potěší.

Podívejte se, jak v restauraci Grand Cru připravují marinovaného lososa bez pečení

20. 12. 2016 12:04 zobrazit článek
Hlavním trumfem restaurace je kuchařské umění Jana Punčocháře. Podnik je umístěný v romantickém prostředí barokního domku vzdáleného jen pár metrů od pražského Petrského náměstí. Za ochutnání stojí skvostné srnčí kolínko i mléčné telecí s kaparovou omáčkou.

Výsledky výzkumu zveřejněné v Senátu: nedostatek pitné vody vnímá veřejnost jako velký problém

23. 2. 2017 0:02 zobrazit článek
Ve středu 24. února 2016 se konala pod záštitou místopředsedy Senátu PČR Ivo Bárka a senátora Jiřího Buriana v Senátu tisková konference na téma „Riziko nedostatku pitné vody“. Jan Řehák z firmy Ad#Hackers na ní prezentoval výsledky prvního výzkumu veřejného mínění za použití metody sociální rezonance. Iniciátorem a zadavatelem výzkumu byla právě tato firma ve spolupráci s Newton media a agenturou STEM/MARK. Odborným garantem byl Pavel Punčochář z Ministerstva zemědělství ČR.

Šéfkuchař Grand Cru "zaměstnává" světové hvězdy gastronomie. Skládají experimentální menu

30. 11. 2015 13:09 zobrazit článek
Kuchyně Jana Punčocháře má nezaměnitelný styl. Pracuje se sezonními produkty nejvyšší kvality, které skládá na talíři v odvážných chuťových variacích. A díky tomu posouvá Grand Cru mezi pražskou gastronomickou elitu.

Vizionářská kuchyně Jana Punčocháře v Grand Cru

26. 11. 2015 1:56 zobrazit článek
Užijte si neotřelé kombinace. Mušle s vepřovým či úhoře s foie gras...

VIDEO: Takto si s naporcováním lososa poradí mistr šéfkuchař Punčochář

8. 12. 2016 0:57 zobrazit článek
Když se to umí, vypadá to strašně jednoduše. Podívejte, jak snadno si šéfkuchař restaurace Grand Cru Jan Punčochář poradí s čerstvým lososem. A přidá tip, jak si v kuchyni při úpravě ryby neudělat nepořádek. Další články k tématu:

Tipy na víkend: Na operu do Šárky, za jídlem do Zlína

1. 9. 2016 11:54 zobrazit článek
První zářijový víkend se můžete vydat na nejrůznější kulturní, sportovní i gastronomické akce. V pražské Šárce se odehraje opera Dvě vdovy, na Trojském zámku gastronomický festival plný dobrého jídla i pití. Podobně laděná akce čeká také ve Zlíně, kam dorazí například i kuchaři Zdeněk Pohlreich či Jan Punčochář.

 Články 1-30 z celkových 137, jdi na   První  Předchozí 1  2  3  4  5  Další  Poslední   stránku.