RECENZE, ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA I DOMOVA

MS hokej Praha 2024: Kde budou fanzóny?

Přípravy na MS v ledním hokeji, které se uskuteční v Praze a Ostravě od 10. do 26. května 2024, vrcholí. Jak to bude s fanzónou v Praze?

 

Fanzóna MS v hokeji 2024 – Ostrava

Mistrovství světa v ledním hokeji je zlatým hřebem května v Ostravě. Ostrava aréna ožije hokejem od 10. do 26. května 2024. Součástí bude i fanzóna.

 

Užijte si Mistrovství světa v hokeji v Pasta bundě

Co byste řekli na multifunkční designovou bundu, která s vámi bude držet krok po celé MS v hokeji a i dlouho po něm? Řeč je o boží Pasta bundě. Kde ji...

 

Kde seženete nejlevnější pivo v akci dnes?

Pivo patří mezi nejoblíbenější alkoholické nápoje. Přečtěte si, co obsahuje, jaké existují druhy a kde ho seženete v akci (24.4.–1.5.).

 

Syrovátkový protein od hyve je zdraví prospěšný a plný chuti

Po vynikajících ořechových krémech přichází značka hyve s nabídkou syrovátkových proteinů, které jsme měli možnost vyzkoušet. Čím nás dostaly?

 

Zjistěte, kde seženete levné máslo v akci dnes

Přečtěte si, proč je některé máslo žlutější než jiné. Najdete zde i informace o aktuálně snížených cenách v období od 24.4. do 1.5.

 

Kde koupit nejlevnější vejce aktuálně?

Vejce jsou základem jídelníčku většiny z nás. Co obsahují, kolik jich můžete denně sníst, jak se označují a kde jsou v akci od 24.4. do 1.5.?

 

Řípská pouť 2024: Datum, program a vstupné

Konec dubna slibuje nejen pěkné počasí, ale i zábavu v rámci otevřené scény na úpatí hory Říp. Tradiční Řípská pouť 2024 má i letos co nabídnout.

 

Státní svátek: Co se slaví 8. května?

V České republice je stanoveno 7 státních svátků. 8. květen je jedním z nich a oslavujeme jím Den vítězství. Proč ho slavíme? Jsou otevřené obchody?

 

Jak objednat SMS jízdenku do MHD? Návod pro Prahu

SMS jízdenka vám v Praze může ušetřit mnoho starostí. ✅ Podívejte se na návod, jak si ji objednat do vašeho mobilního telefonu během pár minut.

 

Jak funguje knižní secondhand Knihobot a stojí za to?

Knihobot dává knihám druhý život a možnost cestovat z jedněch čtenářských rukou do druhých. Jak funguje, co přesně nabízí a jaké jsou odezvy zákazníků?

 

Druhá řada krimi seriálu Stíny v mlze na ČT – celé epizody online

Česká televize představuje novou řadu oblíbeného krimi seriálu s názvem Stíny v mlze. O čem bude✔️ a koho uvidíte v hlavních rolích ✔️se dozvíte v článku.

 

Jak jdou Marvel filmy po sobě a v jakém pořadí je sledovat

Pravděpodobně každý z nás již někdy viděl některý z Marvel filmů, či seriálů. Nicméně pro mnoho z nás jsou časové osy tohoto světa superhrdinů dost...

 

Horoskop na květen 2024 pro všechna znamení

Podívejte se na horoskop pro vaše znamení na měsíc květen roku 2024. ❤️ Čeká vás povýšení a nové vztahy? Vše se dozvíte!

 

Kalkulačka valorizace důchodů + pravidla navyšování

Jaký důchod budete pobírat v roce 2025?✨ Jak funguje valorizace důchodů? Jaké řádné a mimořádné valorizace nás čekají a o kolik? Odpovědi najdete zde!

 

Reality show Survivor Titáni vs. Lovci nejnovější díly na Voyo

Co se dělo v posledním díle reality show Survivor☠️ 2024 a kdo vypadl? Přečtěte si vše o nové i předchozí řadě v přehledném článku.

 

Kdy je Den matek v roce 2024?

Na mezinárodní Den matek❤️ by žádné děti neměly zapomínat, ať už jde o mladší nebo starší ročníky ✅. Maminky si nějaký ten malý dárek rozhodně zaslouží!

 

Vodafone: Interenet a volání postihla porucha

Výpadek internetu a dalších služeb může velmi potrápit a o to víc, když není předem ohlášený! Zjistěte, jestli je problém u poskytovatele nebo u vás.

 

Svátek práce: obchody – Lidl, Penny, Albert, Tesco

Svátek práce slavíme každoročně 1.5. Jedná se o jeden ze 14 svátků ČR. Přečtěte si, jak je to s obchody – zda jsou otevřené či nikoliv.

 

Soutěže o lístky na MS v hokeji 2024

Jak získat vstupenky na MS v hokeji 2024? Jednou z posledních možností je zúčastnit se některé se soutěží a lístky na mistrovství vyhrát.

 

Nadstavba fotbalové Fortuna ligy: program, termíny a výsledky

Přečtěte si to nejdůležitější o nadstavbě fotbalové ⚽ Fortuna ligy. Právě souboje v nadstavbě rozhodnou o novém mistrovi ⭐ české nejvyšší soutěže.

 

O2 TV – recenze: Balíčky, ceny, sportovní programy

Internetová televize od O2 je jednou z nejpoužívanějších a nabízí veškeré výhody digitálních televizí. V článku naleznete vše, co potřebujete vědět…

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Meteorické roje a meteory 2024: Kdy je pozorovat?

25.04.2024 18:52 – Roman

Ahoj,něco mi proletělo nad hlavou,je to asi 4 týdny bylo kolem 22 hodiny zvuk to mělo jako když parní lokomotiva vypouští páru vyděl jsem...

všechny komentáře

Iveta seriál: Přečtěte si, kdy bude na Voyo 2. série

25.04.2024 17:55 – RAPL

DOPLNIT SLEDOVANOST DRUHÉ SÉRIE 1 DÍLU NA WIKIPEDII!

všechny komentáře

Paranormální jevy v Česku - svědci a dokumenty online

22.04.2024 21:05 – moc od Boha

démoni mně poslouchají a vypadnou do jedné sekundy kdo potřebujete pomoc, ale musíte učinit pokání jinak se vrátí, Bůh je dobrý...

všechny komentáře

Soldius e-shop – recenze: Co od něj čekat?

22.04.2024 13:48 – Peter

predali mi ručne kovanu motyku ak tá bola ručne kovaná,tak potom som ešte motyku nevidel.Výlisok z oceĺového plechu,tupého ako poleno. ...

všechny komentáře
První 1 2 3 4 5 Poslední

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE