RECENZE, ZAJÍMAVOSTI ZE SVĚTA I DOMOVA

Přečtěte si, jaké bude počasí v květnu

Pro květen jsou typické teplotní výkyvy. Podívejte se, jaké bude počasí v květnu letos na jednotlivých místech ČR a v přímořských státech.

 

Soutěže o lístky na MS v hokeji 2024

Jak získat vstupenky na MS v hokeji 2024? Jednou z posledních možností je zúčastnit se některé se soutěží a lístky na mistrovství vyhrát.

 

Co je to vejmrda? Odpověď vás možná překvapí!

Když poprvé uslyšíte "vejmrda", možná budete přemýšlet nad tím, co je to za sprosté slovo. Vejmrdu však můžete jíst a skvěle si na ní pochutnáte!

 

Aktuální Action leták: Jaké je dnes zboží v akci?

Podobně jako KiK nebo Pepco existuje na českém trhu už pár let také nepotravinářský diskont Action. Podívejte se na jeho aktuální leták.

 

Jednota COOP leták na tento a příští týden

Prodejny Jednoty COOP existují po celé České republice. Přečtěte si leták na tento a příští týden v jednotlivých městech a ušetřete své peníze.

 

Druhá řada krimi seriálu Stíny v mlze na ČT – celé epizody online

Česká televize představuje novou řadu oblíbeného krimi seriálu s názvem Stíny v mlze. O čem bude✔️ a koho uvidíte v hlavních rolích ✔️se dozvíte v článku.

 

Aktuální leták Billa na tento a příští týden

Pravidelně sledujte aktuální slevy a akce a ušetřete spoustu peněz. Podívejte se na akční leták Billa na tento týden!

 

Nový leták Albert na tento a příští týden plný slev a akcí

Podívejte se na kompletní nabídku slevových letáků v obchodech Albert ❤️ a ušetřete peníze při nákupech.

 

Řípská pouť 2024: Datum, program a vstupné

Konec dubna slibuje nejen pěkné počasí, ale i zábavu v rámci otevřené scény na úpatí hory Říp. Tradiční Řípská pouť 2024 má i letos co nabídnout.

 

Kaufland leták: Aktuální leták Kaufland + příští týden (PDF)

Hledáte aktuální leták obchodního řetězce Kaufland pro tento týden? ✅ Všechny informace naleznete přehledně v tomto článku.

 

Globus – aktuální leták plný slev a akcí na tento týden

Nakupte ve svém oblíbeném obchodním řetězci potraviny, drogerii a další zboží za zvýhodněné ceny. Stačí jen sledovat aktuální slevové akce!

 

Nový leták Tesco na příští týden (17. 4. – 23. 4. 2024)

Nákup s rozmyslem ušetří čas i peníze. Stačí jen sledovat probíhající akce a plánovat nákupy s předstihem. K tomu vám pomohou akční letáky Tesco.

 

Péče o osobu blízkou: Jaká je aktuální výše příspěvku?

Vláda plánuje zvýšit příspěvek na péči. O kolik korun dostanou příjemci více v jednotlivých stupních a další informace se dočtete v tomto článku.

 

Jak a kdy se slaví pohanský svátek Beltain?

Přijdou vám klasické české svátky už tak trochu nuda a rádi byste je trochu oživili? Podívejte se, jak se na konci dubna slaví pohanský svátek Beltain.

 

Jaké množství a druhy svatebního cukroví zvolit?

Přečtěte si, jaké množství a druhy svatebního cukroví zvolit na veselku. Najdete zde také recept na luxusní svatební koláčky nebo sladké ozdoby.

 

Kam si zajít na jídlo a na pivo během MS v Praze

Pokud se chystáte na letošní MS v hokeji, bude se vám určitě hodit několik míst v okolí O2 areny, kam si zajít na jídlo, nebo si jen posedět u piva.

 

StarDance online: Účastníci, porota a kdo vypadl

Populární taneční show StarDance čeká již 13. ročník! Známé české celebrity tančí na obrazovkách České televize spolu s profesionály a snaží se tak získat...

 

Chataři ze Švihova: Komediální seriál online na Prima+

Michal Suchánek spojil síly s TV Prima a vytvořil komediální minisérii Chataři ze Švihova. Vychází od 10. dubna na streamovací službě Prima+ ▶️

 

Maskot Mistrovství světa v hokeji 2024

Organizátoři mistrovství světa v hokeji při výběru maskota vsadili na osvědčenou dvojici. V čem se bude Bob a Bobek lišit od posledního šampionátu?

 

Aktuální volební preference dnes a průzkumy politických stran

Jaké jsou nejaktuálnější volební preference, průzkumy a potenciál politických stran či hnutí? Přečtěte si tento článek a dozvíte se, jak na tom strany...

 

Hokejová Extraliga Play-off 2024 – program, termíny, výsledky

Vyvrcholení české hokejové extraligy je tady. 🥅 Dvanáct týmů má teď jen jediný cíl: Vyhrát poslední zápas v sezóně. Podívejte se, kdo, kdy a jak se utká v...

 

Kdy je poslední zvonění v letošním roce?

Přečtěte si, kdy se letos uskuteční poslední zvonění, za co jít nebo jak napsat proslov pro třídní/ho učitele/ku i celý pedagogický sbor.

 
První 1 2 3 4 5 Poslední

NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Balando eshop cz: recenze a vaše zkušenosti z diskuzí

16.04.2024 06:23 – Ludmila

Podán podnět na ČOI. Objednána aktovka 5.4. a zaplacena převodem na účet. Klamně inzerovali rychlé dodání. Na dotaz, kdy bude dodána...

všechny komentáře

Jak na ověření podpisu a cena na poště a u notáře

15.04.2024 20:41 – Věra

Dobrý den, když jsem s bývalým partnerem sepsala smlouvu o tom že mi bude platit půlku splátky na úvěr který jsem si vzala na své jméno...

všechny komentáře

Seriál ZOO na Primě – herci, recenze, celé epizody online

15.04.2024 18:00 – Klára

Michaela Pecháčková hrát neumí. Přehrává její vztah s Adamem je tak špatný až to bolí. Kdyby šla pracovat do skutečné zoologické zahrady...

všechny komentáře

Vtipné básničky k recitaci pro střední i základní školy

15.04.2024 16:25 – lllllllllllllllllllllll

příšerné básničky

všechny komentáře
První 1 2 3 4 5 Poslední

ODEBÍREJ NEJNOVĚJŠÍ NÁVODY A RECENZE